Arbeider du som kunstner, innen kreative fag eller bare ønsker å lære mer om kunstneriske prosesser, da har vi et kurs som kan være spennende å være med på.

Hva er den kunstneriske prosessen? Hva gir fremdrift, og hva bremser oss i å skape? I dette kurset ser vi på ulike veier fra start til ferdig verk. Hva er en god idé, og hvordan finner vi den? Kan tanken på den gode ideen være vår verste fiende? Finnes det andre måter å starte på? Hvordan kan vi legge til rette for en prosess som lar oss skape verk med dybde og originalitet? Hvordan holder vi ut når prosessen stopper opp? Og hvordan vet vi at prosessen er ferdig, og verket har nådd sitt fulle potensiale?

Kurset gjennomføres som en rekke av praktiske øvelser, men krever ingen spesiell materialkunnskap eller tekniske ferdigheter. I første del jobber deltakerne med ett verk i to uker, der hver dag inneholder en ny praktisk utfordring som illustrerer deler av en kunstnerisk prosess. I kursets andre del har vi vekt på ideskaping og raffinering av ideer, med utgangspunkt i et konkret geografisk sted og konkrete teknikker.

Kurset starter i uke 6 og varer ut uke 10

Undervisningen varer fra klokken 09:00-15:00 tirsdag til fredag

Første undervisningsdag er tirsdag 06.02.24

Kurset har en totalpris på 6000 kr som inkluderer material.

Har du spørsmål eller ønsker du å melde deg på, ta kontakt på post@ytrekunst.no